Mergeti la politie si radiati masina cu cvc si cert.fiscal .Aveti de plata si rovinieta de la cnair plus amenda care se plateste la anaf(cred).Puteti si actiona in judecata pe cel caruia i ti vandut auto dar va spun din proprie experienta ca daca este o singura rovinieta mai bine platiti si terminati,daca sunt mai multe va decideti.Daca hotarati judecata trebuie deschise doua procese 1cnair in care contestati procesele verbale de contraventie si al doilea anaf in care cereti anularea amenzii .eu cand au venit proc.verbale de la cnair (am avut 7rovinite in 1luna ) am contestat si am castigat dar dupa 4ani m am trezit cu conturile blocate de anaf ca nu am platit amenda pt.rovinieta si am pierdut procesul ca trecuse termenul de contestare(eu am vandut auto in 2012 si nici acum nu am scapat ) si am fost indrumat sa il dau in judecata pe cel caruia i am vandut auto sa imi recuperez banii.dar voi plati m am saturat am cheltuit si mai mult cu toate taxele plus drumuri plus nervi nu se merita mori cu dreptatea in mana.P.S.neaparat radiati auto politie
~ final discuție ~