avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovinieta - masina vanduta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovinieta - masina vanduta

am primit in pv de aplicare a unei amenzi de catre CNAIR pt ca in luna feb 2017 as fi circulat fara rovinieta valabila.
problema e ca masina a fost vanduta in decembrie 2016, cu contract de v - cumparare inregistrat la ANAF, masina radiata ... presupun ca noul proprietar nu a inmatriculat masina pe numele lui.
care sunt solutiile?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 13:57, 7 Iunie 2017
Formulati plangere contraventionala in termen pentru ca instanta sa anuleze acest proces verbal. In caz contrar, va trebui sa platiti acea amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovigneta la o masina vanduta eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut o masina in luna octombrie 2012, iar pe data de 17.04.2013 am primit acasa un pv (amenda pt. rovinieta), am contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta ContSters369380 ContSters369380 In anul 2012 am vandut o masina la Avia. Masina a fost radiata de la Taxe si Impozite, am factura si contract de V/C ca dovada pt instrainarea masinii. Zilele ... (vezi toată discuția)