avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez masina.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez masina.

Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de rovinieta.

Cum pot sa procedez. Am facut contestatie, dar el nu vrea sa achite nimic. Vreau sa-i radiez masina. Din cate stiu nu se poate pentru ca am predat cartea de identitate si certificatul de inmatriculare in original.
Ma gandeam ca s[ fac e cerere ca am pierdut aceste documente, sa le refac in original si sa radiez masina complet.

Aveti vreo alta solutie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:46, 2 Iunie 2016
Imparatul a scris:


Am facut contestatie, dar el nu vrea sa achite nimic. Vreau sa-i radiez masina. Din cate stiu nu se poate pentru ca am predat cartea de identitate si certificatul de inmatriculare in original.
Ma gandeam ca s[ fac e cerere ca am pierdut aceste documente, sa le refac in original si sa radiez masina complet.

Aveti vreo alta solutie?

Daca ati contestat procesul verbal si instanta a dispus hotarare favorabila dv,atunci dvs sunteti exonerat de obligatii
Vreau sa-i radiez masina.

In urma instrainarii bunului mobil,dv nu mai detineti calitatea de proprietar asupra acestuia, astfel incat nu mai detineti competenta sa solicitati radierea din circulatie
Sesizati oficial SPR evidenta auto,anexati copie dupa contractul de vanzare cumparare si solicitati desfasurarea demersurilor legale pentru obligare proprietar la inmatriculare vehicul
Informati oficial CNADNR,anexati copie dupa documentul de instrainare vehicul si precizati concret detinatorul actual al vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul de catre proprietar in cazul in care al n -lea cumparator refuza sa inmatriculeze vehiculul Roby1967 Roby1967 Buna ziua , Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de ... (vezi toată discuția)