avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună! Am o problema. M am mutat în chirie cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună! Am o problema. M am mutat în chirie cu prietenul meu ...

Bună!
Am o problema.
M am mutat în chirie cu prietenul meu fără un contract de închiriere. Eu am mobilat toată casa el având doar un aspirator și un televizor.
În urma cu doua zile m a dat afara din casa și m a amenințat ca nu mi da nimic din bunurilor mele. Eu am reușit sa mi iau doar pisica și un schimb de haine. Acum ma amenință că nu mi da nimic și ca vorbește cu proprietarul sa afirme ca a închiriat mobilata casa.
Cum reușesc sa-mi recuperez bunurile?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti facturi, nimic? Martori?
Bunurile le puteți revendica în instanta.
Facturi nu mai am, dar am poze din ani precedenti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum dovediti ca le-atu cumparat dvs si nu el?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iei pe cineva ca martor, chiar daca.... Sau te duci la magazinele respective ca scoti iar chitantele. Va trebui sa iti aduci aminte cind le-ai luat.
3 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scuze daca e offtopic. Ca sa rezolvati problema, ati putea sa-i spuneti ca sunteti gravida cu el, ca veti naste si va plati pensie alimentara 26 ani. S-ar putea sa dea orice ca sa scape de povara financiara, caci in astfel de situatii "vitejia" dispare. Dupa ce va recuperati lucrurile il mai lasati sa fiarba in suc propriu o perioada, dupa care ii spuneti ca vi s-a parut. Si poate invatati ceva din aceasta patanie, sa nu fiti credula si sa nu bagati bani in ceva ce nu va apartine. Promisiunile pot fi precum cele electorale. Succes!
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
ibn, utilizator

Alte discuții în legătură

Dovezi in caz de anulare contract de intretinere potyi potyi Buna ziua, cazul nostru se prezinta astfel: am facut un contract de intretinere cu o doamna in varsta care nu are pe nimeni, si care are handicap grad unu ... (vezi toată discuția)
Divort alina_h alina_h Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: de 9 ani sunt casatorita cu un sot care, treptat, a devenit violent, agresandu-ma, in repetate ... (vezi toată discuția)
Daune morale Doruuu Doruuu Buna ziua. Scriu din partea unei prietene foarte bune, care e terorizata de fostul ei partener de viata. Nu stim ce sa mai facem sa scapam de el, va rog un ... (vezi toată discuția)