avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oprire arendare teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oprire arendare teren in litigiu

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti,daca pot sa notific primaria,sa nu inregistreze nici un contract de arenda pe terenurile familiei,deoarece suntem in litigiu,avem dosare pe rolul judecatoriei pentru partaj si iesirea din indiviziune.Va mutumesc.

Alte discuții în legătură

Arendare teren in litigiu anita10 anita10 Buna ziua, este posibil ca unul din mostenitori ( in total sunt 3) sa poata semna singur un contract de arendare a terenurilor netinind cont de ceilalti? ... (vezi toată discuția)
Luarea in evidenta fiscala a certificatui de mostenitor? cyan cyan acum 2 ani am facut succesiunea dupa tata. am primit un certificat de mostenitor. in baza acestuia si a altor documentelor detinute de catre alti mostenitori ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate carstica carstica Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca pot si cum sa obtin titlu de propietate de la o primarie care mi-a inmanat procesul verbal de punere in posesie acum 4 ani ... (vezi toată discuția)