avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua, sora mea , cetatean roman si rezident ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua, sora mea , cetatean roman si rezident permanent intr-o ...

buna ziua,
sora mea , cetatean roman si rezident permanent intr-o tara UE , nu mai detine nici o proprietate in Romania. As vrea sa stiu daca eu, cetatean roman , rezident cu doua proprietati in Romania, o pot lua in spatiu, pentru emiterea cartii de identitate . Sau daca nu, ce posibilitate exista pentru eliberarea cartii de identitate a surorii mele. Multumesc
Sigur. Poate avea si CI cu domiciliul in strainatate si resedinta in Romania daca locuieste temporar in Romania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca e rezident permanent în străinătate, la ce ii folosește o carte de identitate?
Nici nu am mai auzit ca ci cu domiciliu în străinătate, cinde pasaport crds sau carte de identitate provizorie dacă ii e necesar în tara pt ceva chestiuni notariale
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator
Da, este provizorie acea carte de identitate, corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate romana ContSters383313 ContSters383313 Buna ziua. de 8 ani sunt fara carte de identitate romana si daca sunt cetatean roman. Am pasaportul dar chiar si asa intr-un aeroport mi-au cerut sa vada si ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Cetatean roman-american cu domiciliul stabil in sua ,c.i. provizorie in romania ili47 ili47 Buna , situatia este urmatoare *cetatean roman-american stabilit de 20 de ani in SUA *cu ocazia dobandirii casa si teren .Notarul cere dovada cetateniei ... (vezi toată discuția)