avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pt pensie invaliditate grad 3 care este suma de bani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pt pensie invaliditate grad 3 care este suma de bani ,nu am cotizat ...

Pt pensie invaliditate grad 3 care este suma de bani ,nu am cotizat niciodata ,am o boala incurabilă, multumesc
Cel mai recent răspuns: Akyy , utilizator 13:34, 1 Ianuarie 2025
Fara sa aveti un mic stagiu de cotizare nu puteti beneficia de pensie de invaliditate.
Pentru deschiderea drepturilor la pensie de invaliditate nu se poate cumpara vechime in munca.
Am avut pensie invaliditate grad 2 si acum dupa ce am avut revizuire am grad 3, mă interesa daca o sa am tot 1 281 lei

Carp Mircea a scris:

Fara sa aveti un mic stagiu de cotizare nu puteti beneficia de pensie de invaliditate.
Pentru deschiderea drepturilor la pensie de invaliditate nu se poate cumpara vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate-schimbari de grad ContSters377905 ContSters377905 Mentionez ca am fost pensionata in 26.06.2001 la varsta de 42ani, 6luni si 4 zile in gradul 2 de invaliditate cu o vechime in munca de 20 ani,6 luni,15 zile.In ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la pensia sociala minima garantata? Ciprian767 Ciprian767 Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat.As dori sa aflu si eu daca am dreptul la pensia sociala minima avind in vedere ca sunt incadrat la ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate vs pensie anticipata partiala mircea60n mircea60n Buna ziua, Sunt pensionat de boala gradul 3 din 2018, in urma unui accident de circulatie. In 2019 in urma operatiei de coxartroza facute s-a constat ... (vezi toată discuția)