avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rog ajutor permis anulat !Daca mi-am anulat permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rog ajutor permis anulat !Daca mi-am anulat permisul de conducere ...

Rog ajutor permis anulat !Daca mi-am anulat permisul de conducere și a trecut 1 an de la data hotărârii definitive ar mai trebui sa fac din nou școală de la 0
Sau trebuie sa dau un anumit timp de examen ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 2 Ianuarie 2025

Emanuel111 a scris:

Rog ajutor permis anulat !Daca mi-am anulat permisul de conducere și a trecut 1 an de la data hotărârii definitive ar mai trebui sa fac din nou școală de la 0
H

Emanuel111 a scris:

Emanuel111 a scris:

D

Nu trebuie să mai faceți scoala
La un an de la ramanerea definitive a hotărârii judecătorești prin care vi sa anulat permisul de conducere,faceți fișa medicală și vă prezentați la examen pentru un nou permis de conducere.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Redobândire permis auto anulat
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis conducere icostin66 icostin66 Buna! V-as ruga mult sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru a redobindi permisul de conducator auto .In prezent ispasesc o condamnare penala cu ... (vezi toată discuția)