avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somajul = vechime in munca pt. stabilirea gradatiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somajul = vechime in munca pt. stabilirea gradatiei

calculul vechimii in munca pt. a stabili salariul de baza.
data angajarii=01.12.1999
intrerupere prin trecere in somaj:01.06.2006-14.09.2006
data reangajarii=15.09.2006
La ce data se trece la urmatoarea gradatie corespunzatoare vechimii pentru stabilirea salariului, adica gradatia a III-a conform legii unice de salarizare.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:51, 10 Februarie 2010
Pe celalalt topic deschis de dv. am aratat ca somajul este vechime asimilata in vederea pensionari nicidecum vechime in munca. Insasi notiunea de vechime in munca te indreapta catre faptul ca, este acea perioada in care ai depus activitate in baza unui contract, ai muncit.
Nu am sesizat ca legea specifica ca perioada de somaj este vechime luata in calcul la stabilirea acestui drept, dar mai verificam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de ... MireaM MireaM Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de angajare într-o instituție bugetară pentru un post de muncitor calificat III, în urma căruia ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu MIctheo MIctheo 1.La stabilirea salariului brut pentru un functionar public de executie se ia in calcul salariu de baza si vechimea. La calculul vechimii in munca conform ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)