avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Condiții speciale de munca Am lucrat condiții ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Condiții speciale de munca Am lucrat condiții speciale și ...

Condiții speciale de munca
Am lucrat condiții speciale și grupa 1 de munca la unul și același angajator timp de 35 ani 7 luni . Am depus dosarul în August anul acesta și în noiembrie pe 29 mi sa desfăcut cim
Toate bune și frumoase numai ca azi verificând pe Seit CNPP stagiile de cotizare am costatat cu stupoare ca ultima luna noiembrie este trecuta la condiții normale de munca .
Deci toată cariera mea din 1989 pana acum apare pana grupa 1 până în 2001 și apoi condiții speciale iar ultima luna apare conditii normale deși a fost luna întreaga am lucrat pana pe 29 .11.2024
Angajatorul în adeverinta pe care mi a eliberat-o ptr cele 4 luni lucrate între data depunerii dosarului și data întreruperii efective a cim îmi scrie negru pe alb ca am lucrat la locuri de munca încadrare la condiții speciale.
Pe ultimul fluturaș al lunii noiembrie scrie deasemena gr 1
De ce sa întâmplat asa ceva ? Este vorba de hoția casei de pensii în ideea ca lumea este prosta și ignoranta și nu verifica?
Sau este altceva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 4 Ianuarie 2025
De ce nu este cel care a gresit amgajatorul ??? ..Casa de pensii preia informatiile din D112 transmise de angajator.

Solicitati angajatorului o copie de pe D112 unde figurati dvs si vedeti cine are dreptate.
Indiferent a cui eroare a fost , nu ati pierdut mai mult de 3 - 4 lei la pensie . E doar o aproximare . Nu mai considerati ca respectiva Casa de Pensii vrea sa va fure , salariatii de acolo nu au de ce sa faca asta , ca nu platesc pensii din propriul buzunar .
Depuneti la casa locala o cerere de revizuire in care specificati luarea in calcul a acelei perioade 01/11-28/11/2024 ca lucrata in conditii speciale in loc de conditii normale.
Daca D112 este depusa pentru conditii normale , cererea de vrevizuire nu va avea castig de cauza.
Nu cred la un venit pe Noiembrie 23.450 lei am făcut socoteala este circa 20 lei

CHKa a scris:

Indiferent a cui eroare a fost , nu ati pierdut mai mult de 3 - 4 lei la pensie . E doar o aproximare . Nu mai considerati ca respectiva Casa de Pensii vrea sa va fure , salariatii de acolo nu au de ce sa faca asta , ca nu platesc pensii din propriul buzunar .

Alte discuții în legătură

Cuantumul pensiei papacostas papacostas Cuantumul pensiei Bună ziua . As dori sa știu care ar fi Cuantumul pensiei mele cu reducerea varstei standard de pensionare. Am lucrat doar grupa 1 și ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ies la pensie ? bebelusica bebelusica Angajat la 10 August 1980 pana in 30 Iunie 1985 la Fabrica de Zahar Urziceni; 1 Iulie 1985 - 31 Ianuarie 1989 Subofiter in cadrul MAI - Ialomita; 10 Aprilie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta privind sporurile la salariu tlefter tlefter Adeverinta privind sporurile la salariu. Sotia mea este nascuta in anul 1958 luna Iunie a lucrat continuu in trei schimburi cu o singura intrerupere ... (vezi toată discuția)