avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am un leasing auto pe o societate care a fost ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am un leasing auto pe o societate care a fost „abandonată” ...

Buna seara
Am un leasing auto pe o societate care a fost "abandonată "pe timpul pandemiei
Nu mai are activitate dar nu a fost închisă și are și ceva datorii
Eu am platit in continuare acest leasing însă nu din contul firmei (acesta fiind blocat )ci cu depunere directă in contul de leasing
În august se termina contractul de leasing
Întrebarea este cum fac că mașina sa nu rămână pe aceasta firma cu datorii

Alte discuții în legătură

Masina pe firma si o mare problema. destela destela Buna ziua! Problema este simpla si tragica in acelasi timp. In urma crizei, am fost nevoit sa instrainez firma pe care o detineam, cu tot cu datorii. Actele ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare horni horni In anul 2005 am facut un contract de leasing pentru masina, contract ce urma a se incheia dupa 36 de luni. Intrucat in iulie 2007 nu am mai putut achita aceste ... (vezi toată discuția)
Abuz de încredere și înșelăciune? leutzul02 leutzul02 Buna seara , De ceva timp ma confrunt cu o problema destul de serioasă însă lucrurile s-au înrăutățit și aș dori să stiu ce este de facut ai daca ... (vezi toată discuția)