avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un model de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare ...

Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru un zbor anulat si recuperere suma platita + despagubiri? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 12:47, 8 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va recomand sa luati legatura cu un avocat, care va poate ajuta in demersurile dumneavoastra, iar cheltuielile cu avocatul le veti recupera. Nu va zgarciti la faina, ca veti ajunge sa va scumpiti la tarate.
Succes si numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Pot obtine despagubire pentru anularea zborului din cauza grevei controlorilor? SanduCristinaTeodora SanduCristinaTeodora Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care detin informatii despre cazuri similare situatiei nostre. In aprilie 2016 am fost intr-o vacanta la Bruxelles ... (vezi toată discuția)