avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Va rog un răspuns Un răspuns noua lege cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Va rog un răspuns Un răspuns noua lege cu deținuții ...

Buna ziua Va rog un răspuns Un răspuns noua lege cu deținuții in care are 2 Ani cu executare în care a făcut 8 luni de pedeapsă poate fi eliberat condiționat Am înțeles că trebuie executate 1000 de zile va mulțumim pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Adyonela Adyonela Buna ziua. T. A. a intrat in penitenciar anul trecut pe 2.06.2010. Munceste la brigada supravegheat, este disciplinat, nu are antecedente penale si are o ... (vezi toată discuția)