avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut,cum pot afla la ce închisoare este un deținut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut,cum pot afla la ce închisoare este un deținut

Salut,cum pot afla la ce închisoare este un deținut
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu prea se poate. Detinutii sunt protejati iar penitenciarele nu pot sa va transmita astfel de informatii, intrucat ar incalca Regulamentul GDPR.

Aveti vreun interes legitim? Daca da, puteti preciza si atunci vi se ofera informatii.

Cautati informatiile de contact ale ANP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul arestatului AlecNaneti AlecNaneti unde este domiciliul unei persoane arestate intr-un penitenciar in baza unei sentinte penale pe perioada detentiei? la penitenciar sau la adresa din cartea de ... (vezi toată discuția)
Montarea camerelor video in cresa timy2303 timy2303 Buna ziua! Cat este de legal/ilegal ca intr-o cresa sa se monteze camere video, fara acordul personalului angajat (educatoare, ingrijitoare, personal ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)