avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua tuturor și... La multi ani! Doresc sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua tuturor și... La multi ani! Doresc sa particip la ...

Bună ziua tuturor și... La multi ani!
Doresc sa particip la o licitație ptr un imobil. Este deja la al 7-8 Lea termen și nu s-a vândut nici la 50% unde a stat 2-3 termene. Din punctul meu de vedere, imobilul a fost supraevaluat și nu merita nici jumătate. În acea curte, în spate mai este un imobil, terenul fiind în indiviziune, deschiderea la strada este doar de 5m, iar curte în afara drumului de servitute mai are doar aprox 8-10mp.
În publicație este specificat: Dacă nu se obține prețul de începere al licitației și exista cel puțin 2 licitatori, bunul va fi vândut la acest termen, la cel mai mare preț oferit, chiar dacă acesta din urma este mai mic decât valoarea creanței sau a garantiei.
Dacă la acest termen, suma maxima oferita de mine sau de altcineva va fi de exemplu jumătate sau un sfert din prețul de începere a licitației, exista posibilitatea ca după adjudecare fostul proprietar sa mai ridice pretenții?
Exista posibilitatea ca o instanta să nu-mi permită sa pot folosi locuinta și sa anuleze actul? Din ce stiu, la acest moment nu este deschisa acțiune pentru anularea executării și a avut destul timp.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Interpretarea art. 845 alin. (8) și (9) Robert Andrei 07 Robert Andrei 07 Bună ziua, Am o întrebare legată de interpretarea Art. 845 alin. (8) și (9) din Codul de Procedură Civilă: 8) În cazul în care nu este oferit nici ... (vezi toată discuția)
Licitatie primarie kgkg kgkg Pentru neplata impozitului, o proprietate a fost scoasa la licitatie cu pretul de 60.000lei, la licitatie nu s-a prezentat nimeni. Ulterior a fost scoasa cu ... (vezi toată discuția)
Participare la licitatie executare silita Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am calitatea de creditor, daca solicit a se vinde la licitatie prin executere silita un imobil, pot participa la licitatie ?\\ Daca cei care ... (vezi toată discuția)