avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani de chirie pentru plata ratei/fracțiuni din rată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani de chirie pentru plata ratei/fracțiuni din rată

Bună!As avea o întrebare legată de următoarea situație:sunt cadru militar activ,am beneficiat de indemnizație pentru chirie până în decembrie anul trecut,când mi s-a comunicat că mi se suspendă acest drept pe motiv că locuința nu se afla in localitatea unde am serviciul, deși distanta de la domiciliu la locul de munca e de 8 km.As dori să știu dacă mai pot face ceva in sensul acesta,pentru a beneficia în continuare de acest drept.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 9 Ianuarie 2025
contestațiile privind stabilirea și plata compensației lunare pentru chirie se soluționează de către eșalonul imediat superior unității din care face parte cadrul militar în activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință ... kaniardo kaniardo buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință care se află la o distanță de 35 de km față de locul de muncă. Menționez că am făcut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de chirie adryano27 adryano27 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: lucrez in ministerul apararii si de curand mi-am cumparat un apartament la stadiul semifinisat. Locuinta are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de chirie IonelaP02 IonelaP02 Buna seara Viitorul meu sot este cadru militar. Daca sunt coplatitor la un credit ipotecar mai beneficiaza de indemnizatia de chirie? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)