avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de chirie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de chirie

Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: lucrez in ministerul apararii si de curand mi-am cumparat un apartament la stadiul semifinisat. Locuinta are utilitatile trase pe pozitii, cu sapa autonivelanta pe jos, fara usi interioare, baie neutilata, cu contoare de apa si gaz si fara contor de curent. Am raportat in scris la unitate achizitionarea imobilului si am cerut acordarea in continuare pe o perioada de 2 luni a compensatiei de chirie deoarece locuiesc in chirie pana la finalizarea lucrarilor de finisare si utilare a locuintei. Comisia unitatii mi-a dat negativ la raport. Vreau sa stiu daca mai am vre-o sansa de a lua indemnizatie de chirie pe perioana lucrarilor de finisare si care sunt pasii de urmat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 26 Mai 2016
Faceti contestatie la decizia comisie.

Eventualele contestaţii privind stabilirea şi plata compensaţiei lunare pentru chirie se soluţionează de către eşalonul imediat superior unităţii din care face parte cadrul militar în activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota redusa de tva pentru locuinte noi. conditii Tudor Birlea Tudor Birlea La art. 140 alin. 2^1 lit. c) apare urmatoarea exprimare: \"(...) Cota redusă se aplică numai în cazul locuinţelor care în momentul vânzării pot fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință ... kaniardo kaniardo buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință care se află la o distanță de 35 de km față de locul de muncă. Menționez că am făcut ... (vezi toată discuția)
Obligatia compartimentului de resurse umane de trimite raportul de mutare a cadrelor militare catre esalonul superior catalin_v_ursachi catalin_v_ursachi Sunt cadru militar, am depus un raport in vederea mutarii in alta garnizoana, am primit rezolutie negativa de la comandantul unitatii din care fac parte, stiu ... (vezi toată discuția)