avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, urmează sa deschid un magazin online cu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, urmează sa deschid un magazin online cu haine brodate, ...

Buna ziua, urmează sa deschid un magazin online cu haine brodate, inspirate de cărți/muzica/filme. Am nevoie de anumite acorduri pentru a putea funcționa? Unele modele cuprind doar mesaje, dar altele conțin si logo-uri sau titluri. Menționez ca design-ul este realizat desenat de mine, in programul de broderie. Ce pași ar trebui sa urmez daca am nevoie de licențe? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:30, 9 Ianuarie 2025
Aveți nevoie de licențe, iar pentru asta e nevoie să identificați pe deținători. Nu există 'pași' fiindcă fiecare deținător își face sau nu publicitate. Mai puteți cumpăra programe care includ aceste licențe și care sunt, evident, mai scumpe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Difuzare muzica in scop ambiental stefanzanfir stefanzanfir In urma unui control efectuat la un magazin alimentar, organul de cercetare penala a precizat in referatul intocmit ca societatea noastra nu detinea licenta ... (vezi toată discuția)
Deschidere ong pentru radio online! buna ziua/seara! voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, ... Pepo Pepo Buna ziua/seara! Voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, pentru a cere o parere sau in ajutor, orice fiind binevenit. Actual sunt in afara tarii, ... (vezi toată discuția)