avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost casatorita 20 de ani, apoi am divortat. Nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost casatorita 20 de ani, apoi am divortat. Nu am facut partaj. ...

Am fost casatorita 20 de ani, apoi am divortat. Nu am facut partaj. Acum fostul sot ar vrea sa ne recasatorim. Intrebarea mea este: daca as accepta si relatia noastra nu ar merge, m-ar afecta la un eventual partaj faptul ca nu am facut partaj cand am divortat initial? Ar fi de preferat sa fac partaj si abia apoi sa ma recasatoresc?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:15, 9 Ianuarie 2025
Nu influenteaza in niciun fel, bunurile sunt deja achizitionate in timpul primei casatorii si sunt bunuri comune, nu se schimba natura lor juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recasatorita- urmeaza partaj din prima casatorie! consecinte?? adrianaparaschiv adrianaparaschiv Buna ziua, Eu am divortat in urma cu un an, dupa o casatorie de 20 ani, in urma careia au rezultat 2 copii (unul este inca minor). Fostul sot a parasit tara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica ... Aya01 Aya01 Buna ziua, Daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica din casatoria anterioara (sora mea vitrega, eu fiind fratele ei) si vorbim de doua ... (vezi toată discuția)
Sfaturi solutionare partaj MMoniq MMoniq De curand am divortat (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)