avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, Am revenit la munca dupa CCC de 2 ani, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, Am revenit la munca dupa CCC de 2 ani, urmeaza sa ...

Buna seara, Am revenit la munca dupa CCC de 2 ani, urmeaza sa reintru din nou in Ccc pana la 3 ani, in data de 16.01.2025 mi se va elibera certificatul de incadrare in grad de handicap al copilului. In data de 16. 01 o sa fac cerere de suspendare contract individual de munca (pentru a putea obtine din nou indemnizatia de crestere copil pana la 3 ani), insa angajatorul doreste ca in aceasi zi sa incetam c.i.m cu acordul partilor. Este in regula aceasta abordare?
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
Mariaaa11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 14 Ianuarie 2025
Este in regula ..insa nu mai este necesara suspendarea c.i.m., daca se inceteaza c.i.m. cu data de 16.01.
In cazul acesta, ce documente sunt necesare pentru revenirea in CCC pana la 3 ani, avand in vedere ca nu am aceea decizie de suspendare contract.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
Mariaaa11, utilizator
Cerere de reluare a activitatii din partea salariatei.

Decizia de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii , emisa de angajator.
Dupa incetarea c.i.m cu acordul partilor cu actualul angajator in data de 16.01, ulterior nu va mai fi un nou angajator, voi depunde actele pentru intrarea in Ccc pana la 3 ani ai copilului. Pot intra in Ccc chiar daca nu mai am angajator?
Da, se poate intra in CCC chiar daca nu mai aveti c.i.m. activ.

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Revenire cic, stimulent Dana87G Dana87G Angajatorul, la revenire din concediul de crestere copil 2 ani, este obligat sa ma primeasca pe aceeasi functie timp de 6luni sau de 12luni cat primesc ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)