avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Sunt actionar 100%, administrator si singur ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Sunt actionar 100%, administrator si singur angajat ...

Buna ziua!

Sunt actionar 100%, administrator si singur angajat intrun srl microintreprindere cu cifra afaceri pana in 250 mii eur si impozitat pe cifra afaceri.
Vreau sa mai deschid un srl cu alt domeniu de activitate si in asociere egala de 50:50 cu alt partener (el nu mai are nici un srl decat un pfa). Noul srl va fi din start fara angajati si cu impozitare de 16% pe profit.
Intrebarea este daca noul srl (cel cu 16% impozit pe profit) imi va impacta modul de impozitate pe srl-ul pe care deja il am (cel cu impozit pe cifra afaceri).

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa plătitor tva sau srl barnavalentina barnavalentina Buna ziua, La o cifra de afaceri 450.000 euro pe an, 3 angajati, cum este mai avantajos ca și taxe, PFA plătitor de tva sau alta forma ( SRL sau ... (vezi toată discuția)
Pfa si ii in acelasi timp? sebisibiu sebisibiu Buna ziua, Pot avea un PFA is o II in acelasi timp? Am un PFA momentant si se poate sa depasesc plafonul de 119.000 EUR deci va trebui sa platesc TVA. Daca ... (vezi toată discuția)
Impozitul 3% pt imm in 2010? viopopa1 viopopa1 Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare ... (vezi toată discuția)