avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce Sa Fac? -> Accident - Itervenient Fortat - ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce Sa Fac? -> Accident - Itervenient Fortat - Comunicare Adresa - nu inteleg

Buna ziua, romana nu este limba mea natala, scuza-ti anticipat.

Nu stiu ce este de făcut in următoarea problema :
- am avut un accident auto foarte ușor (eu am fost devina, intervenient fortant)
- încheiat cu amiabila.
- acum dupa 2 luni am primit acasă "Comunicare adresa", in calitate de "intervenient- reclamant", Pârâtul fiind firma de asigurări (Groupama) .
--- Cazul fiind ca Garag-ul Auto, care o reparat masina celuilalt, nu o primit suma integral dela asigurare (Groupama), ci doar o parte din suma.
- in acest "Comunicare adresa" scrie ca am de depus in termen de 30 zile de la primirea prezentei următoarele : nume , CNP , excepțiile procesuale, răspunsul la toate pretențiile , dovezile cu care se apăra împotriva fiecărui capăt de cerere.

Intrebarea mea: Ce este de făcut? Trebe sa fac ceva? Sau pot sa ignor acest "Comunicare adresa" sau trebe(!!) sa scriu undeva inapoi (la judecatorie)?
Nici nu stiu unde si ce ar trebui sa scriu sau sa fac, deoarece cazul acesta este intre GaragAuto si asigurare. Nu vad cum ma priveste pe mine.

Mulțumesc frumos Pt răspuns , anticipat .

Va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
danndec, utilizator

Alte discuții în legătură

Intervenient-reclamant Mar31 Mar31 Buna ziua , nu stiu ce este de făcut in următoarea problema : Fiica mea a avut un accident auto ușor , încheiat cu amiabila , după un an a primit acasă ... (vezi toată discuția)
Citare intervenient fortat. A1994 A1994 Buna, In data de 16.10.2015 am avut un accident cu un taxiu, eu am fost de vina si i-am dat asigurarea mea. Astazi am primit un plic ca mi se solicita citarea ... (vezi toată discuția)
E normal sa mi se solicite sa achit reparatia unei daune in conditiile in care eram asigurat rca? george.alexandru2 george.alexandru2 Anul trecut am avut un eveniment rutier in urma caruia s-a ajuns la concluzia ca a fost culpa comuna. Speta: Eu eram oprit langa trotuar, un alt autoturism a ... (vezi toată discuția)