avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intervenient-reclamant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intervenient-reclamant

Buna ziua , nu stiu ce este de făcut in următoarea problema :
Fiica mea a avut un accident auto ușor , încheiat cu amiabila , după un an a primit acasă Comunicare adresa , in calitate de intervenient- reclamant . Pârâtul fiind firma de asigurări Generali . Și ca are de depus in termen de 25 zile de la primirea prezentei următoarele : nume , CNP , excepțiile procesuale, răspunsul la toate pretențiile , dovezile cu care se apăra împotriva fiecărui capăt de cerere. , semnatura. Ce este de făcut ? Mulțumesc frumos Pt răspuns , anticipat .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:16, 10 Noiembrie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs sunteți intervenient forțat, nu veți fi obligat la plata sumelor solicitate, asigurătorul probabil va fi. Puteți depune întâmpinare în care sa aratati ce s-a întâmplat și dacă sunteți sau nu de acord cu admiterea cererii de chemare în judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este doar o formalitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Citare intervenient fortat. A1994 A1994 Buna, In data de 16.10.2015 am avut un accident cu un taxiu, eu am fost de vina si i-am dat asigurarea mea. Astazi am primit un plic ca mi se solicita citarea ... (vezi toată discuția)
Citare, intampinare axlmor axlmor Buna ziua, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intervenient intr-o cauza intre agentia mea de asigurare RCA si agentia altei persoane cu ... (vezi toată discuția)