avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De cate zile de concediu de odihna beneficiez dacă am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De cate zile de concediu de odihna beneficiez dacă am lucrat din ...

Buna ziua.De cate zile de concediu de odihna beneficiez daca am lucrat din 18 martie până în 15iunie,după care am fost in concediu medical până în decembrie.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Luminița Ileana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 10 Ianuarie 2025
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
21 zile
Din calculul meu, aveti dreptul la 17 zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com În perioada 01.01.2019-31.10.2019 de câte zile de concediu de odihnă beneficiez? Cum se calculează? (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnã lenacryss lenacryss Bună ziua, La firma unde lucrez, avem două angajate care s-au întors din concediu de creştere copil, una în 31 martie 2014 şi una în 9 mai 2014. ... (vezi toată discuția)