avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen la SRL pentru a putea factura servicii către ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen la SRL pentru a putea factura servicii către un client din afara UE.

Buna ziua,

Urmează să-mi deschid un SRL pentru a putea factura servicii către un client din afara UE.

Serviciile vor consta in crearea de baze de date si rapoarte in Excel. Mentionez ca acestea sunt de naturã financiară.
Am făcut research si am dat peste codul CAEN 6310.
Credeți că acesta ar fi un cod CAEN potrivit activității pe care urmează sa o desfășor? Dacă nu, ma puteți îndruma cu privire la cod(uri) CAEN potrivite ?

Vã mulțumesc şi vă doresc o si bunã.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie sa am? Alina V. Alina V. Bună ziua! Ce cod CAEN trebuie sa am daca ma ocup cu adăugarea produselor în magazine online? Eu nu fac site-uri, nu sunt programator, nici copywriter sau ... (vezi toată discuția)