Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D sunt limitat la 5 grupe de coduri CAEN nu vreau sa o dau in bara si vreau sa aleg corect codurile de care am nevoie . Doresc sa infiintez o firma pentru amenajat acvarii si sa fac contract de intretinere al acestora . Ideea este ca doresc sa achiztionez produse de acvaristica de la furnizorii din tara si sa fac pachete pentru clienti . Probabil am nevoie de un cod pentru comert cu produse pentru animale de companie sau ceva de genu si un cod pentru servicii deoarece voi face contract de intretinere cu clientii pe (6-12 luni ) .Cine crede ma ca poate ajuta astept aici sfaturile . Va multumesc anticipat !
Pentru Creşterea şi/sau comercializarea cu peşti exotici şi accesorii de acvaristică, inclusiv hrana specifică puteti folosi codurile CAEN; 0321, 0322, 4776, 4789.
Multumesc pentru raspuns . Si inca cazul serviciilor ce caen s-ar potrivi ? Nu voi lucra cu casa de marcat deoarece voi emite doar facturi nu voi vinde nimic conteaza caenul ales ca sa nu fiu nevoit sa am casa de marcat ? Si nu voi avea nici magazin sau sediu . Eu urmeaza sa ma duc cu oferte la potentialii clienti si in cazul obtinerii unui contract comand toate accesoriile de la furnizori si asamblez acvariul la domiciliul acestuia urmand sa inchei un contrat de intretinere pe o anumita perioada .