avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Se poate infiinta un PFA pentru acest domeniu de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Se poate infiinta un PFA pentru acest domeniu de activitate?

Buna ziua, sunt crescator de pesti exotici si as dori sa aflu daca se poate sa imi fac un PFA pentru acest domeniu de activitate. Mentionez ca nu am vazut sa existe vreun curs de calificare in Romania pentru asa ceva si nu as dori sa fac un SRL pentru ca activitatea mea consta mai mult in prestari de servicii.

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
Criss_Tanase, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 28 Martie 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Pentru Creşterea şi/sau comercializarea cu peşti exotici şi accesorii de acvaristică, inclusiv hrana specifică puteti folosi codurile CAEN; 0321, 0322, 4776, 4789.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)
Crescator pesti Popleaca Popleaca Ca si crescator independent de pesti ,pentru vanzare si ca si functionare ,care Este cea mai utila si eficienta forma juridica sau persoana fizica sau care ... (vezi toată discuția)