avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte trebuie ptr certificat românesc copil nascut ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte trebuie ptr certificat românesc copil nascut in turcia ...

Ce acte trebuie ptr certificat românesc copil nascut in turcia mama româncă tata turc căsătoriți in romania domiciliul în turcia de 29 ani copilul 15 ani

Alte discuții în legătură

Certificat nastere romanesc Danyvicky Danyvicky Certificat nastere romanesc copil nascut in turcia, mama româncă cu domiciliul în turcia de 20 ani ce acte trebuie copilului de 15 ani ptr certificat ... (vezi toată discuția)
Radierea tatului din certificatul de nastere . angelica ionelia angelica ionelia Buna ziua. Problema mea e in felul urmator : am nascut pe teritoriul Turciei un copil fara tata, de acolo mi sa dat foaie de maternitate si externarea din ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie Bassel Bassel Buna ziua , Sunt romanca si am fost casatorita cu un cetatean de origine turca, avem un copil de 4 anisori impreuna ,nascut in Romania. Sunt interesata daca ... (vezi toată discuția)