avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare, La finele anului 2022 am luat o teapa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare, La finele anului 2022 am luat o teapa grozava pe Facebook ...

Salutare,

La finele anului 2022 am luat o teapa grozava pe Facebook Market - prejudiciul fiind de 1500 lei. Nu mai tin minte suma exacta, dar pe acolo. Omul s-a decis sa nu imi trimita lucrurile pe care le-am cumparat.

Am fost la politie, am depus o plangere insa cam nimic. Am primit o foaie de la ei, cu un numar de dosar 9123/P/2024, insa sunt atat de varza juridic incat habar n-am ce sa fac cu el.

Ideea este ca am facut plangerea in sectorul 2, aproape de unde stateam eu - adresa pe care am si furnizat-o politiei, dar intre timp
m-am mutat.

Ma asteptam sa primesc un telefon, un mail - insa nimic.
Politistilor le-am furnizat mura-n gura toate datele omului. Nume, poze, tranzactie bancara - canci. Ba chiar le-am lasat un sticku usb cu screenshoturile convorbirii, poze cu el, tot.

Stiu ca a trecut ceva vreme - dar sunt mai mul curios, se mai poate face ceva? Cum aflu de starea dosarului?
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:28, 11 Ianuarie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înselãciune george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Intampin o problema serioasa. Am luat o teapa pe net. Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva. El acum nu ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune avans revelion dragos2004 dragos2004 Buna Ziua, acum câteva zile am găsit o cabana pe un site , am discutat cu persoana respectiva și ne am înțeles ca sa ii trimitem un avans de 1500 lei ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)