avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. Lucrez în învățâmant de 25 de ani, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. Lucrez în învățâmant de 25 de ani, dar am avut ...

Bună ziua. Lucrez în învățământ de 25 de ani, dar am avut cațiva ani concediu pentru studii și 2 ani concediu fără plată, conform legii ( 1 an concediu la 10 ani vechime). Doresc să stiu dacă îndeplinesc condiția de 25 de ani vechime în învățământ necesară pentru reducerea normei didactice cu două ore sau cei doi ani nu se iau în calcul? Menționez de asemenea că la tranșa de vechime pentru salarizare nu mi s-au luat în calcul. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
Bauhaus, utilizator

Alte discuții în legătură

Transe vechime iliutaana iliutaana as vrea sa ma ajutati sa-mi stabilesc transa de vechime. mentionez ca lucrez in educatie incepand cu anul 2000. in per 2000/2001 am lucrat la catedra, in ... (vezi toată discuția)
Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)