avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prevederile Legii 296/2023 privind unele măsuri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prevederile Legii 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare ...

Prevederile Legii 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare spun că pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, se poate aproba înființarea de noi posturi începând cu data de 1 iulie 2024, în cazuri temeinic justificate, la nivel local numai cu aprobarea autorităților administrației publice locale, prin hotărâri ale consiliilor. ???
În același timp se pot și reduce posturi pentru a se putea încadra în reducerea de 15 % din posturile existente- conform aceleași ledi art.Xx-XXIII ?

Alte discuții în legătură

În 2024 se pot face angajări la stat? conform cărei legi, ... goplanet goplanet În 2024 se pot face angajări la stat? Conform cărei legi, ordonanțe sau hotarari? (vezi toată discuția)
Buna ziua. o institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul ... sppsv2008 sppsv2008 Buna ziua. O institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan) finantata din bugetul local al unei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie ... Viovio36 Viovio36 Bună ziua,as dorii să știu dacă începând cu luna ianuarie se dă drumul la angajări la stat (in Ministerul Apărării mă interesează în mod special) (vezi toată discuția)