avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am avut pfa timp de 9 ani perioada 2010- 2019. Am ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am avut pfa timp de 9 ani perioada 2010- 2019. Am ...

Bună ziua!... am avut pfa timp de 9 ani perioada 2010- 2019.Am platit impozitul pe venit,cass ( contributii sanatate) dar nu și cas( pensie). Întrebarea mea este: cum ma încadrez în acesta perioada ( vechime) ?

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul cas marius0023 marius0023 In decembrie 2010 am infiintat un PFA,iar in momentul cand am mers la CAS sa ma interesez ce si cum treb sa platesc mi-au comunicat in mai multe randuri ca e ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Contributii dascaluf dascaluf Buna seara, exista posibilitatea ca o persoana sa-si plateasca singura contributiile la CAS, CASS si Somaj (in lipsa unui salariu), ca si cand ar fi avut un ... (vezi toată discuția)