avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii Bună ziua, Am o întrebare legată de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii Bună ziua, Am o întrebare legată de contribuția la pensia ...

Bună ziua,

Am o întrebare legată de contribuția la pensia de stat (care din acest an este puțin peste 1.000 Ron/lună minim)!
Dacă plătesc aceasta contribuție de ex. pentru 2 ani de acum înainte (2025-2026) pentru ca nu sunt angajată, acești ani se adaugă la pensia de invaliditate (dacă va fi cazul vreodată)? Sau vor fi luați în considerare doar pentru pensia anticipată sau pentru pensia limita de vârstă? Menționez ca am doar 38 ani

Alte discuții în legătură

Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Anul de pensionare monyicutza monyicutza In urma unei judecati, mama a primit grupa I si 9 ani si jumatate. As vrea sa stiu daca acesti ani se scad din varsta de pensionare si in ce an ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Actual,vechime 15 ani,femeie în vârstă de 61ani poate ieși ... lauriancului lauriancului Actual,Vechime 15 ani,femeie în vârstă de 61ani poate ieși la pensie? Sau anticipat...? Un copil...dacă are relevanta ...mulțumesc mult pt sfaturi ... (vezi toată discuția)