avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o Hotarare din 2022, privind acordarea drepturilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o Hotarare din 2022, privind acordarea drepturilor prevazute ...

Am o Hotarare din 2022, privind acordarea drepturilor prevazute de O.G. 105/1999, republicata. Comisia pentru aplicarea O.G.105/1999 stabileste ca ma incadrez la art.3 alin.3 si am dreptul la indemnizatie, incepand cu data de 01.01.2023. Casa de Pensii Covasna nici pana in ziua de azi nu mi-a elaborat Decizie in acest sens, ca urmare nu am primit nici o indemnizatie. Se schimba ceva in 2025? Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: baboska , utilizator 09:07, 14 Ianuarie 2025
Astazi am reusit sa vorbesc cu cineva de la Casa de Pensii Covasna, si mi-a comunicat, ca iar s-a amanat intrarea in drepturi, pana la data de 01.01.2026, printr-o ordonanta de guvern. Nu mi-a putut comunica numarul si data ordonantei. Credeti ca as avea castig de cauza, daca as da in judecata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,, monitorul oficial al româniei anul 190 (xxxiv) — nr. 1186 ... bureac62 bureac62 ,, Monitorul oficial al României Anul 190 (XXXIV) — Nr. 1186 PARTEA I - LEGI, DECRETE, HOTĂRÂRI ȘI ALTE ACTE Vineri, 9 decembrie ... (vezi toată discuția)
Am fost la casa de pensii pitesti arges sa intreb cind intra ... Bibi29 Bibi29 Am fost la casa de Pensii Pitesti Arges sa intreb cind intra banii de urmasii prizonierilor de razboi intrucit am decizia definitiva de plata de la casa de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)