avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare Autoturism pe PF in PJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare Autoturism pe PF in PJ

Buna ziua, Detin un PFA de mai putin de 12 luni, cod CAEN 6619 Autoturismul este al meu, pe PF., an productie 2009. Cum as putea sa-l trec pe PFA-ul meu? Este adevarat ca taxele privind ITP-ul, RCA-ul, reparatii generale se pot deconta, ca si cheltuieli lunare deductibile pe firma? in contabilitate se va scadea intreaga valoare a masinii sau se calculeaza amortizarea lunara si aceea se va trece pe cheltuieli lunare? Sunt avantaje sa detin autoturismul pe PJ si nu pe PF? multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
Despre pfa in sistem real ramadri ramadri Despre PFA in sistem real De curand eram PFA la norma de venit, de la anul ma vad nevoit sa trec la sistem real. Cum la norma de venit, nu exista conceptul ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli auto nelubt nelubt Am cumparat un autoturism. Urmeaza sa-l inmatriculez, fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica - aaa - asistent in brokeraj srl (IMM - impozit pe venit ... (vezi toată discuția)