avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am cumparat recent o masina second hand, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am cumparat recent o masina second hand, domnul mia ...

Buna seara am cumparat recent o masina second hand, domnul mia înstrăinat talonul si urmeaza sa imi dea fiscal in dată de 30 doar ca eu trebuie sa plec la muncă peste 2 zile si as vrea sa merg cu masina proprie, oare pot iesi din țară cu talonul înstrăinat?

Alte discuții în legătură

Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto gabydutescu gabydutescu Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)