avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) am facut act de vanzare cumparare cu respectivul el urmand sa o dclare la fisc si in baza actului de vanzare cumparare sa o radieze si sa-mi dea fiscalul cu fisa inmatriculare .Dupa ce ii fac cartea masini vreau sa iau nr rosii ptr a plati taxa dupa 2 luni, urmand ca dupa 2 luni sa o inmatriculez definitiv. Intrebarea este daca peste 2 luni la inscrierea definitiva mai imi trebuie alta fisa inmatriculare si fiscal de la vanzator deoarece fiscalul dat este val 30 zile iar peste 2 luni respectivul este plecat din tara? Si vreau sa mai aflu daca pot recupera taxa de inmatriculare si cum sa procedez? va miltumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Autovehicul germania. Andreiut123 Andreiut123 Buna ziua, am cumparat recent o masina inmatriculata definitiv in Germania, printr-un act de vanzare-cumparare, detin Brieful mic si pe cel mare, insa acum ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa incheierea actului de vanzare-cumparare a unui autoturism second hand ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)