avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autovehicul Germania.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autovehicul Germania.

Buna ziua, am cumparat recent o masina inmatriculata definitiv in Germania, printr-un act de vanzare-cumparare, detin Brieful mic si pe cel mare, insa acum vanzatorul doreste sa o radieze din Germania.
Insa, imi cere brieful mic pentru a o radia.
Nu stiu ce sa fac, daca sa i-l dau sau nu.
Imi poate face ceva rau? Tin sa mentionez ca numerele definitive de Germania sunt la el, insa masina are numere rosii scoase pe 3 luni, am si programare la RAR in luna decembrie.
O poate da furata masina? O pot inmatricula asa cum este si institutiile din Romania si Germania comunica intre ele? Astept un raspuns, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina din germania Mirica1086 Mirica1086 Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE ... (vezi toată discuția)