avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare masina din Germania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare masina din Germania

Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE CUMPARARE-Kaufvertrag adica ro-de)
Eu cumpar masina de la X si primesc actele + V.C intre mine si ei si placutele de inmatriculare ale masini care intre timp au expirat
Problema mea este ca masina cand m am dus avea nr provizorii ro care expirasera si mi -i lea oprit X zicandu-mi ca nu am ce face cu ele ,
Este in regula ? Fiscal nu trebuia sa-mi dea ?eu pot sa o inmatriculez pe numele meu sau mai am nevoie de ceva de la el
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mirica1086 , utilizator 19:39, 8 Martie 2017
Este obligatoriu ca la intocmirea documentelor de tranzactionare bun mobil,vanzatorul sa prezinte certificat fiscal
Multumesc din suflet pentru raspuns sper acum sa nu fie vreo 3 numere scoase si 3 cumparatori diferiti ca am inteles ca-mi trebuie certificat fiscal de la toti 3
Practic eu doresc sa inmatricules aceasta masina definitiv in romania si bineinteles cu formalitati legale dar se pare ca nu toti suntem corecti
Update :))
Astazi am fost la dprciv in vederea eliberari nr provizorii si surpriza masina in 2014 a avur 3 seturi scoase si in 2016 dec inca un set deci 4 seturi va imaginati in ce postura de infractor eram eu ca si cumparator mi-a spus sa fac programare rar si am facut sambata ma duc ,imi este frica sa nu mai am vreo alta surpriza sunt indignat ,dezamagit de oameni
Pentru rar traduc c.v si brieful mare sau si cel mic ?
Inafara de partea tehnica ce ar putea fi in neregula la acte sau info despre auto ? Fiscalul imi trebuie innainte de rar sau dupa ?
Update :))
Astazi am fost la dprciv in vederea eliberari nr provizorii si surpriza masina in 2014 a avur 3 seturi scoase si in 2016 dec inca un set deci 4 seturi va imaginati in ce postura de infractor eram eu ca si cumparator mi-a spus sa fac programare rar si am facut sambata ma duc ,imi este frica sa nu mai am vreo alta surpriza sunt indignat ,dezamagit de oameni
Pentru rar traduc c.v si brieful mare sau si cel mic ?
Inafara de partea tehnica ce ar putea fi in neregula la acte sau info despre auto ? Fiscalul imi trebuie innainte de rar sau dupa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Buna, recent (sambata 27/05) am achizitionat un autovehicul de ... andreiboboc212 andreiboboc212 Buna, Recent (sambata 27/05) am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica, masina arata foarte ok dar din cauza ca ploua , nu am reusit sa aud sau ... (vezi toată discuția)