avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Buna ziua,
Am si eu un cazier pt furt din magazin, au trecut 2 ani de zile de la incident. Am primit o amenda de 3 mil la data respectiva si nimic altceva.
Vreau sa stiu si eu dc se poate face o rebilitare de drept.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:50, 11 Februarie 2010
Art.134 Cod penal
Reabilitarea de drept
Reabilitarea persoanei fizice are loc de drept in cazul condamnarii la amenda sau la pedeapsa inchisorii care nu depaseste un an,daca in decurs de 3 ani condamnatul nu a savarsit nicio alta infractiune.
Nu cumva este amenda administrativa?
Cand ati scos cazierul ultima oara?
nu am scos cazierul niciodata, pt ca inca nu mi s-a cerut undeva
Cum ati aflat ca trebuie sa platiti amenda respectiva? Rezolutie, hotarare judecatoreasca? Ce scrie acolo?
Nu stiu sa va zic, o sa ma uit pe amenda. Daca se poata sa-mi spuneti care ar fi diferenta intre cele 2, daca scrie rezolutie ce inseamna si daca scrie hotarare judecatoreasca.

Alte discuții în legătură

Amenda penala razvannell razvannell in cat timp trebuie platita amenda penala ?daca o platesc in iulie august ce se poate intampla?mi-a venit de plata 500 lei pt furt calificat. (vezi toată discuția)
Amenda penala jusi_1304 jusi_1304 Buna ziua,doresc sa stiu daca ma afecteaza o amenda penala daca sunt cadru militar.Va multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca speta SABINA BB SABINA BB o persoana fizica vrea sa se reabiliteze judecatoreste.Indeplineste conditiile pentru prima condamnare dar mai are pe rol un dosar penal pt. care nu are ... (vezi toată discuția)