avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Țeavă de apă spartă/ inundație vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Țeavă de apă spartă/ inundație vecini

Bună ziua, in luna Octombrie s a spart coloana principala de apă a blocului iar apa a ieșit cu presiune la mine în apartament și a ajuns pana la vecinii de sub mine, ei chemându-ma sa vad direct în ziua respectivă. Era într-adevăr o dunga de apa la ei pe perete. Acum am primit cerere de despagubiri de la asigurătorul apartamentului lor în valoare de 15000 de lei fiind nevoie de renovarea a 6 încăperi/camere, gletuit, zugrăvit, schimbat parchet etc costul daunei fiind de 15000 lei,
Se poate contesta cererea de despăgubire, daca da care e procedura ?
Menționez ca la mine în apartament nu a fost nevoie de absolut nicio renovare, parchet etc arată intact, decât uscarea covorului și schimbarea țevii care s a spart, ceea ce pune extrem la îndoială necesitatea reparației a 6 incaperi( hol/camere) și schimbarea parchetului veciniilor.
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Alx9, utilizator
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 21:02, 17 Ianuarie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata asigurator, vecin inundat pacaliciosu pacaliciosu Buna ziua. Acum vreo 3-4 luni, sa fisurat teava de apa rece de la bucatarie , in perete, unde se face legatura cu coloana principala de alimentare cu apa a ... (vezi toată discuția)
Documente proprietate apartament mambodaniel mambodaniel Buna ziua,am cumparat un apartament in Botosani de la o cunostinta in 2012. In acest apartament locuise tatal cunostintei mele din 1982 si pana in 2012 cand a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii privind conductele de apa potabila ! Flexy Flexy Buna ziua! Ma numesc Nicu si as vrea sa aflu niste raspunsuri din partea dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje [b]care nu are nici subsol si nici ... (vezi toată discuția)