Buna ziua,am cumparat un apartament in Botosani de la o cunostinta in 2012. In acest apartament locuise tatal cunostintei mele din 1982 si pana in 2012 cand a decedat,iar fiul sau a mostenit teoretic acest apartament,care avea insa o problema, nu exista nicaieri un act de proprietate ptr acest imobil,( CARTE FUNCIARA,TAXE SI IMPOZITE,PRIMARIE,NOTAR,LOCATIVA, ETC),NICAIERI NU S-A GASIT NICI UN DOCUMENT PANA IN ZIUA DE AZI. Am stabilit cu acea persoana pretul de vanzare de 15000 euro, si am facut un antecontract prin avocat,urmand ca acesta sa deschida un proces iar instanta sa dea o hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare cumpare. S-a deschis acest proces in baza a 4-5 documente oficiale date de LOCATIVA.SA, societatea care s-a ocupat si se ocupa cu spatiile locative,in care acestia specificau clar ca apartamentul respectiv este proprietatea lui Bejan Constantin(defunctul), si ca acest apartament este achitat integral de catre acesta. Dupa cca 10 termene la judecatoria Botosani,a fost admisa cererea,insa in termenul legal LOCATIVA SA a formulat recurs,care a mai durat cca 1 an, si SURPRIZA,castiga recursul,si se anuleaza prima hotarare cea de la fond in care eram desemnati proprietari,si din nou surprizaaaaa,nu e trecuta nici locativa ca si proprietar nici nimeni altcineva, APARTAMENTUL ESTE AL NIMANUI,am facut revizuire recurs care dupa vre-o5 termene s-a terminat ieri pe 20-01-2016, si bineinteles am pierdut. Eu dupa ce am platit 15000 e ptr apartament,acesta fiind impropriu ptr locuit( defunctul a fost gasit in putrefactie dupa cca 4 saptamani de la deces in apartament), l-am renovat absolut complet. INCEPAND DE LA PERETII GOI URMATOARELE--- TENCUIT TOTAL,GLETUIT TOTAL,GRESIE,PARCHET,FAINTA,ZUGRAVIT,INSTALATIE ELECTRICA SI SANITARA NOU CAP-COADA, CADA,VAS WC,CHIUVETA, CALORIFERE,LUSTRE,CENTRALA TERMICA,TOATE USILE, TOATE GEAMURILE NOI, INCHIS BALCON TERMOPAN,TOTUL DE LA ZERO, INTRUCAT NU AVEA DE CATIVA ANI NICI APA, GAZ,NICI CURENT, SI A TREBUIT SA TRAG TOATE UTILITATILE DE LA ZERO In toate acestea am mai bagat peste 70000 ron, totul cu documente, iar la ora actuala apartamentul sta gol si nou nout, pentru ca nu este al nimanui dupa cum se judeca la Botosani. Am deschis o actiune impotriva celui de la care am luat apartamentul, ca sa imi inapoieze banii si investitia facuta in acesta, insa problema e ca banii ce i-a primit de la mine cei 15000 euro, cea mai mare parte a platit cu ei datoriile tatalui sau, la apa, termica,asociatie, electrica, etc, unde la fiecare din acestea datoria era de mii de euro,iar investitia facuta de mine sta in apartament,la care eu am acces, insa nu am acte si eu vreau sa il vand sa-mi scot banii nu sa il tin ca muzeu, cu toate ca e bine de locuit acolo, intrucat nici macar cei de la taxe si impozite locale nu vor bani pe impozit pentru-ca la ei nu figureaza. Daca ma poate sfatui cineva cu ce as mai putea face, ca nu mai stiu, si m-am cam saturat de ani si ani de procese fara noima.