avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul in care o angajata este anul 1 la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul in care o angajata este anul 1 la master, ...

Buna ziua,
in cazul in care o angajata este anul 1 la master, doreste sa faca pratica, este obligatorie incheierea unui contract cu universitatea ( intre angajator si universitate)
sau o adeverinta eliberata precum este angajata si activitatea desfasurata este in domeniul respectiv?
daca nu este suficienta adeverinta, in acest caz practica se va face dupa orele de munca?
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
d.nicolin@house-of-communication, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 16 Ianuarie 2025
Practica elevilor si studenţilor se organizează si se desfăşoară pe baza unui contract-cadru de colaborare sau a unei convenţii, după caz, încheiată intre organizator si partenerul de practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica studenti rak0770 rak0770 Buna ziua! Imi puteti spune daca putem primi studenti in practica (fara contract) si apoi sa le eliberam o adeverinta? Este legal? (vezi toată discuția)
Cadrul legal de desfasurare a unui stagiu de practica Tallulah Tallulah Buna ziua! Mi-ati putea spune, va rog, care sunt conditiile pentru desfasurarea corespunzatoare a unui stagiu de practica, respectand legea? Eu am ... (vezi toată discuția)
Practica cu elevi de la liceu ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, Cate ore pot lucra elevi de la un liceu care doresc sa faca practica.Pana la 6 ore si cu pauza de masa? E de ajuns o conventie intre liceu si ... (vezi toată discuția)