avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am cumparat marfa din China
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am cumparat marfa din China

Am cumparat marfa din China , furnizorul sa ocupat si de transport catre Romania, am primit produsele fara a solicita nimeni sa platec TVA, DVI, nimic, din AWB am constatat ca marfa a trecut prin Germania, am primit cu posta germana divizaa DHL, apoi cargus. Furnizorul nu imi oferta nimic si spune ca au fost achitate taxele, eu nu ma pot increde atat timp cat eu nu am achitat TVA la acesta. Cum procedez in aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conditii neplatitor de tva pentru import din china iovidiu iovidiu Buna ziua... Detin o firma SRL neplatitoare de tva si doresc sa aduc produse din china. Produsele sunt achizitionate de un intermediar care le plateste si le ... (vezi toată discuția)
Credit note din china si transport din ro in de stematud stematud Buna ziua , Am urmatoare situatie: In urma unui import din China(cu dvi si tva platit in vama) soc. romaneasca a hotarat ca bunurile sa fie returnate ... (vezi toată discuția)
Taxa abuziva dhl pentru dvi cu mai multe incadrari tarifare ContSters370621 ContSters370621 Buna ziua, In luna septembrie am comandat ca si Intreprindere Individuala din SUA produse pentru margelit in valoare de 780 USD din care 120 USD a fost ... (vezi toată discuția)