avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate intabula un teren adiacent casei , cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate intabula un teren adiacent casei , cumparat in 2001 ...

Se poate intabula un teren adiacent casei , cumparat in 2001 neintabulat din cauza faptului ca suprafata a fost mai mare decat cea cuprinsa in titlu . Terenul a fost folosit ca si gradin a de atunci ,nu sunt vecini in afara de proprietatea personala si drum public .Exista si dosar facut pentru posesie din care as putea atasa documente NU am putut plati impozit pe terenul adiacent deoarece primaria nu a vrut sa il treca la taxe fiind neintabulat . Ma incadrez la intabulare teren pe baza de uzufruct in instanta ?

Alte discuții în legătură

Cadastru in apropierea casei mele construita anul trecut pe un teren cumparat de la tatal meu detine o vecina un teren extravilan.la marginea terenului ei era un canal ... (vezi toată discuția)
Intabulare gradina iiulian iiulian Buna ziua, Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)
Teren fara proprietar van_allen78 van_allen78 In 1990 unchiul meu, O.T., a primit , cu legea 18,o supraf. de 10 ari teren cu titlu de proprietate, aferenti casei unde locuia.terenul era schitat de comisia ... (vezi toată discuția)