Mama mea, in varsta de 55 de ani, e diagnosticata de cativa ani cu o forma rara de cancer numita leiomiosarcom. In momentul de fata este in concediu medical prelungit si urmeaza sa reinceapa sedintele de chimioterapie. Are asigurare medicala CAS.
Momentan nu face parte din nicio fundatie/asociatie.
1. Aveti idee care ar fi modalitatea legala prin care as putea redirectiona 3,5% din impozitul anual (Declaratia 230) direct catre tratamentul ei? Exceptand varianta in care isi infiinteaza ea propria fundatie/asociatie
2. Daca mama devine beneficiar al unei asociatii/fundatii de caritate, iar eu redirectionez 3,5% din impozit, se poate oare ca acea asociatie/fundatie sa accepte sa foloseasca (macar partial) impozitul meu direct catre tratamentul mamei? (In loc sa distribuie banii uniform intre diversele scopuri ale asociatiei/fundatiei? Cunoasteti vreo astfel de fundatie/asociatie?
Mentionez ca sunt persoana fizica, nu am firma. Va multumesc frumos!
2% din impozit
Myahella
Buna seara. Va rog poate ma ajuta cineva cu o informatie. Am o speță. Un copilaș are probleme medicale: lipsa femur la un piciorus si desi a facut vreo 8 ... (vezi toată discuția)