avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista posibilitatea sa transfer PFA-ul meu unuia ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista posibilitatea sa transfer PFA-ul meu unuia dintre parintii mei?

Buna ziua!Exista posibilitatea sa transfer PFA-ul meu unuia dintre parintii mei ? Am obligatia sa il pastrez inca 2 ani din cauza unui proiect pe fonduri europene iar acest lucru nu imi permite sa ma angajez la pompieri
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 18 Ianuarie 2025
Nu se poate transfera PFA-ul pe numele parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un angajat mai sa acceseze fonduri europene BogdanFloroiu BogdanFloroiu Buna ziua!Ma intereseaza daca un student la Academia de Politie poate sa acceseze fonduri europene prin masura 141 sau masura 112,si sa continuie proiectul si ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pfa la srl Iuli81an Iuli81an Buna dimineata Detin un PFA din 2010, am luat 3 ani fonduri UE pana in 2013 iar acum simt ca acest PFA ma tine in loc. Vreau sa continui activitatea ... (vezi toată discuția)
Acces auto la proprietate Dan Ilie Dan Ilie Sunt proprietarul unui imobil aflat in zona centrala a orasului.In urma unui proiect de modernizare,facut cu fonduri europene,accesul auto catre proprietate a ... (vezi toată discuția)