avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Traducere legalizata permis filipinez pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Traducere legalizata permis filipinez pentru preschimbare in permis romanesc necesara?

Buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: permis auto din Republica Filipine care trebuie schimbat cu unul romanesc. Din ce am inteles cautand pe site-ul MAI si altele, preschimbarea se face pe aria adresei de resedinta/domiciliu, cu cateva documente. In lista de tari pentru care ar fi nevoie de traducerea legalizata a documentului care se doreste a fi preschimbat, conform art. 2 alin. (1) lit. b) şi c) (anexele 2 sau 3) din O.M.A.I. nr. 163/2011 se afla Filipine.
Intrebarea mea este daca permisul filipinez trebuie neaparat tradus legalizat in romana sau poate fi adus in original si atat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:10, 18 Ianuarie 2025
daca e in lista, fireste ca trebuie tradus. de asemenea, trebuie adus si originalul, care va fi pastrat de autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere international atalinna atalinna Un cetatean strain dintr-o tara non UE inca [u]nerezident in Romania [/u]poate conduce cu permisul de conducere obtinut in tara lui tradus in lba romana si ... (vezi toată discuția)