avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am si eu o intrebare, divortati de 2 ani ,as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am si eu o intrebare, divortati de 2 ani ,as dori sa sparg usa ...

Am si eu o intrebare, divortati de 2 ani ,as dori sa sparg usa de la o casa deoarece fosta soție a schimbat yala a solicitat partajul si nu pot intra in reședință comuna.,politia nu se baga, am incercat cu ei.Ce se intampla daca sparg usa? Unde gasesc o persoana care sa sparga usa?

Alte discuții în legătură

Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)