avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Va rog sa mă ajutați cu un răspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Va rog sa mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea ...

Buna seara. Va rog sa mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea întrebare : in cazul unui deces al unei rude de gradul 1 , angajatul primește 3 zile lucrătoare sau calendaristice ?
Concret daca decesul s-a produs în weekend, azi 18 ianuarie, angajatul are dreptul la 3 zile libere de azi până luni inclusiv sau de luni incepand, 3 zile lucrătoare?
Mulțumesc în prealabil.

Alte discuții în legătură

Zile libere functionari publici in cazul decesului unui membru de familie Geo_MVG Geo_MVG Buna seara ,am un prieten functionar public intr-o primarie,si caruia i-a decedat bunica din partea mamei.Va rog sa-mi spuneti la cate zile libere platite are ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna sevraj sevraj Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite pentru decesul unei rude florinovici florinovici O persoana care are un deces in familie, are dreptul la cateva zile de concediu platit ? (vezi toată discuția)